Trend: Materialenmix

 

Door te mix & matchen met diverse materialen in dezelfde kleur of kleurnuance, creeer je de meest exclusieve en bijzondere combinaties!

 

1. Koel versus Warm

De zomertrend imitatie-leer geeft door de glans en fijne structuur een beetje een futurische indruk. Het gevoel wat vrij komt bij leer is vaak zakelijk en koel!

Daartegenover staat het artikel Coco (de stof is geinspireerd op de stoffen die gebruikt zijn voor de (coco) Chanel jasjes... De stof is natuurlijk (100%katoen), open geweven en grof van structuur. In tegenstelling tot het leer geeft deze stof vooral een warme indruk.

 

2. Een goede basis.

Punto blijft nog steeds belangrijk, zeker doordat het grote draagcomfort. Je ziet de Punto kwaliteit gecombineerd met imitatieleer (Leatherette & Rio Coated Twill), stoffen met groffe structuren, zoals de COCO. En niet te vergeten de combi van Punto met Punto in diverse kleuren.

 

3. More is less :)

Mix&matchen is eigenlijk eindeloos - durf zeker ook eens te kiezen voor een kleuren/materiaalmix van 3. Hierin is ook sterk om daarin niet te diep te gaan in de verschillende kleuren, maar ook een spannende verrassende combi toe te voegen in een afwijkende kwaliteit stof.

 

***TIP: Let wel op als je verschillende materialen stoffen door elkaar heen gebruikt, dat je de dan de stoffen voordat je gaat naaien wast. Dit voorkomt eventuelen krimp-verschillen later in het proces!

 

 

 24 apr 2014